Coneix-nos

Athenea Birding neix amb l’objectiu d’oferir la possibilitat de gaudir dels millors destins per a l’observació d’ocells.

Som una parella amb més de 10 anys d’experiència en la observació d’ocells, que ens hem decidit a formar Athenea Birding per donar a conèixer els llocs tant maravellosos que tenim a casa nostra.

L’area geogràfica principal de les nostres sortdes i tours se centra a Catalunya i Aragó, com també el sud de França i els Països Baixos.

La nostra proposta és gaudir dels ocells i el seu entorn d’una manera pausada i respectuosa.

Curriculum

Jordi

Cofundador d’Athenea Birding, és ornitòleg i il·lustrador naturalista. Amb més de deu anys d’experiència, ha viatjat observant ocells i fauna per tot Catalunya, bona part d’Aragó, França, Països Baixos i Suïssa.
Des de 2017 participa en el seguiment de la migració d’aus rapinyaires a Collserola (Barcelona), tanmateix, realitza censos d’ocells. Idiomes: català, castellà.

Mercè

Cofundadora d’Athenea Birding, és llicenciada en Història de l’Art, Màster en ESADE en direcció i gestió cultural i directiva amb àmplia experiència en direcció i gestió d’empreses multinacionals. Especialista en art i arquitectura, és la nostra experta en turisme cultural i ornitologia des del punt de vista històric i en context artístic. Idiomes: català, castellà, anglès, francès i italià.


Descarrega’t les nostres guíes:

Design a site like this with WordPress.com
Per començar